Tepih servis Vračar

Tepih servis Vračar

Sjajni enterijeri nisu potpuni bez sjajnih tepiha. Tepisi su dostupni u bezbrojnom asortimanu stilova koji su raznovrsni kao i današnji enterijeri. Mesta i načini na koje se tepisi koriste i izlažu takođe su beskrajni. Tradicionalni orijentalni tepisi i persijski tepisi samo su početak.

Tu su neoklasični i starinski tepisi iz Evrope, skandinavski tepisi iz sredine veka i stilski umetnički tepisi inspirisani legendarnim modernim umetnicima. Koristite dizajne sa malim uticajem i tepihe svetlih boja da bi sobe izgledale veće ili izaberite smele, tamne boje i intenzivne šare da biste stvorili prijatan, primamljiv efekat. Velike mogućnosti dolaze iz neverovatnih tepiha. Tepisi zaista čine sobu.

Povoljno pranje tepiha Vračar

Vaša dnevna soba je često prostor koji se najčešće koristi u Vašem domu. Ovde zabavljate prijatelje, okupljate se sa porodicom i na kraju dana se družite sa supružnikom i decom. Tepih koji odaberete treba da bude čvrst, izdržljiv i da izgleda dobro. Birajte tamnije nijanse koje se neće zaprljati i izdržaće grubu upotrebu. Uskladite tepih sa temom dekoracije i Vašom paletom boja.

Da li ste znali da se među mnogim nameštajem u Vašem domu najviše habaju Vaši tepisi? Akumuliraju više prljavštine i prašine od bilo drugog nameštaja. Ipak, možda verujete da je sve što je potrebno da Vaš tepih izgleda sjajno jeste redovno usisavanje.

Međutim, usisavanje uklanja samo površinski nivo prljavštine. Samo uz pomoć profesionalnih čistača tepiha možete duboko očistiti Vaš tepih koji promoviše njegovu dugovečnost, kao i zdravlje i udobnost u Vašem domu.

Ako u prošlosti niste radili sa profesionalnim čistačima tepiha ili ako ste koristili samo konvencionalne usluge čišćenja parom, možda niste svesni šta ste propustili.

Posetite tepih servis Živanović Vračar da Vaši tepisi zablistaju ponovo.

063 108 64 34