Dubinsko masinsko pranje tepiha Beograd

Dubinsko pranje tepiha Povoljna cena

Ako osećate da je Vašem tepihu potrebno osveženje, dobro dubinsko pranje može pomoći da se oseća potpuno novim. Usisavanje je odličan način da uklonite površinsku prljavštinu sa tepiha i podova. Međutim, dubinsko čišćenje vodi proces korak dalje i zapravo pere vlakna tepiha i uklanja prljavštinu koja je skrivena duboko u tepihu.

Sve dubinsko čišćenje zavisi od korišćenja tepiha u Vašem domu. Preporučujemo dubinsko čišćenje tepiha najmanje dva puta godišnje, međutim, ako imate kućne ljubimce, decu ili imate naviku pušenja, preporučujemo dubinsko pranje svakog kvartala. Ovo će zadržati Vaše tepihe bez prljavštine i u najboljem mogućem obliku.

Masinsko pranje tepiha

Da li ste se ikada zapitali zašto se ljudi trude da angažuju profesionalne kompanije za pranje tepiha kada mogu samo da iznajme mašinu i da to urade sami? Realnost je da postoji velika razlika između onoga što vlasnici kuća mogu da postignu sami i onoga što profesionalci mogu da urade.

Profesionalni čistači tepiha imaju dve prednosti u odnosu na kuće vlasnike koji pokušavaju da sami čiste svoje tepihe: više stručnosti i daleko napredniju opremu. Profesionalci znaju kako da se nose sa posebnim situacijama, kao što su oštećenje vodom, čvrste mrlje i tkanine kojima je potrebna posebna nega.

063 108 64 34