Pranje dečijih kolica

Pranje dečijih kolica Beograd

Zamislite dečija kolica kao vozilo. Auto čistite kada se isprlja kako biste sprečili pojavu rđe na spoljašnjosti i raznih neugodnih mirisa i mrlja u unutrašnjosti, a to treba da uradite i sa kolicima za Vaše mališane. Vaše dete jede, spava, igra se i istražuje svet sa sopstvenog malog sedišta, pa želite da budete sigurni da ono ostaje čisto i uredno.

Detaljno pranje dečijih kolica na visokoj temperaturi, uključujući krevetić, sedište za malu decu, deo za noge, torbu za nošenje. Sve očišćene suvom parom i deterdžentom prilagođenim bebama. Ponovo sastavljena dečija kolica, ispolirana, pokretni delovi podmazani spremna su za nove dečije avanture.

Ako želite da dečija kolica ostanu u dobrom stanju i da što duže traju, moraćete dobro da se pobrinete za njih. To znači redovno održavanje, preporučeno je makar dva puta godišnje.

Tu smo za Vas - Tepih Servis Živanović Beograd.

Ponovo ćemo učiniti da Vaša kolica izgledaju gotovo novo! Pripremite kolica za drugo dete ili ih preprodajte. Tu smo da Vam pomognemo.

Obezbedite kvalitetnu uslugu u našem servisu gde god da se nalazite, Zvezdara, Mirijevo, Karaburma ili bilo gde u Beogradu.

Možete nas kontaktirati na brojeve telefona 011 742 32 45 | 011 630 51 61 | 063 108 64 34 i zakazati uslugu pranja dečijih kolica već danas!

Pranje dečijih kolica Pre i Posle

063 108 64 34