O nama

Čisti podovi su čist dom

Za čist dom najvažniji su čisti podovi. Tepih servis “Živanović” se već 16. godina trudi da svojim klijentima pruži kvalitetnu i brzu uslugu po pristupačnoj ceni. Upotrebom profesionalnih mašina i najkvalitetnijih šampona na našem tržištu obezbedjujemo najkvalitetniju uslugu.

Zahvaljujući upotrebi najsavremenije opreme, mašini za istresanje tepiha, mašini za ispiranje tepiha do čiste kapi vode i švajcarskim šamponima, možemo da garantujemo visok standard usluge.

Živanović tepih servis Beograd nudi sledeće usluge:

» Pranje svih vrsta tepiha

» Pranje tvrdih podova

» Zamena i opšivanje resa na tepihu

» Pranje nameštaja

» Pranje dečijih kolica

» Pranje dečijih sedišta

» Pranje venecijanera i trakastih zavesa

U tepih servisu “Živanović” na Mirijevu možete dobiti sve usluge čišćenja i pranja tepiha, kao i tvrdih podova. Naša terenska služba, mobilna je na celoj teritoriji Beograda, tako da smo u mogućnosti da Vam u kratkom vremenskom roku izađemo u susret. - Tepihe uzimamo i vraćamo posle čišćenja. - Tvrde podove dolazimo i čistimo na lokaciji po želji klijenta. - Menjamo i opšivamo rese na Vašim tepisima - Mi smo tu da Vaši tepisi i tvrdi podovi budu kao novi. - Tepih servis “Živanović” stoji Vam na raspolaganju.

16
godina iskustva

51500
očišćenih tepiha

2850
očišćenih komada
nameštaja

15000
opranih podova

Česta pitanja

Kako se peru tepisi?

Vaše tepihe peremo isključivo profesionalnim mašinama i što je još važnije isključivo šamponima proverenih proizvodjača.

Da li se bacaju tepisi ako se rese iskidaju?

Stari tepih nema potrebe bacati ako su rese na njemu oštećene. U našem tepih servisu radimo zamenu resa i opšivanje tepiha.

Da li se tepisi peru i zimi?

Kako se Vaši tepisi prljaju i zimi i leti naš tepih servis opremljen je komorom za sušenje tepiha tako da i zimi Vaš tepih bude suv I vraćen u roku od par dana

Da li perete dečijia kolica?

Dečija kolica peremo ručno, sa puno pažnje i sa antialergijskim I antibakterijskim prirodnim šamponima. Nakon pranja vaša kolica zasijaće punim sjajem!

Zašto dubinsko pranje enterijera vozila?

Za razliku od Vašeg doma Vaš auto je stalno na ulici. Svakodnevna upotreba vozila, konzumiranje hrane u vozilu kao i pušenje unutar vozila čine Vaš enterijer izrazito prljavim čak i kada se to ne vidi. Dubinskim pranjem iz sedišta i tapacirunga mogu se izvući sve nečistoće i neprijatni mirisi.

Gde se pere nameštaj i koliko brzo je suv?

Meblirani nameštaj peremo na licu mesta u Vašem domu ili kod nas u koliko ga je moguće preneti. Nakon dubinskog pranja i usisavanja u nameštaju ostaje samo mala količina tečnosti tako da je nameštaj suv istog ili sledećeg dana.

Tepih Servis Živanović
Tepih Servis Živanović
063 108 64 34