Poliranje farova Beograd Najbolja cena

Poliranje farova Povoljna cena

Prednja svetla su najvažnije stvari koje treba održavati čistim na Vašem automobilu. Ne samo da Vam ovi moćni snopovi svetlosti omogućavaju da vidite put, već omogućavaju i drugim vozačima da Vas vide.

Većina farova je napravljena od polikarbonatne plastike. Ova jaka plastika je savršena za teške uslove na putu bez lomljenja, što svakako želite. Da bi ih u početku zaštitili, proizvođači premazuju farove UV zaštitnim filmom. Ali vremenom ovaj film uništavaju UV zraci, dozvoljavajući plastici da oksidira.

Ako su Vam farovi počeli da se zamagljuju ili postaju žućkasti, onda je jasno da je proces oksidacije počeo. Vremenom će se plastika od koje se sastoje Vaši farovi degradirati i zamagliti.

Godine vožnje i izloženosti spoljašnjim uticajima obično uzrokuju da se farovi automobila zamagljuju i oksidišu. Ovaj problem će vremenom uticati na sva polovna vozila. Vožnja sa zamagljenim farovima može biti izuzetno opasna.

Obezbedite kvalitetnu uslugu u našem servisu! Zakažite uslugu poliranja farova po najboljim cenama i očekujete najbolju uslugu u gradu.

063 108 64 34