Pranje tepiha Najbolja cena Beograd

Cena pranja tepiha

Uprkos svakodnevnom usisavanju tepiha, unutar njega su još uvek ostale mrlje i prljavština. Kako meseci prolaze, Vaši tepisi postaju leglo plesni, patogena i prljavštine koji mogu uticati na Vaše zdravlje i porodicu. To je glavni razlog pozovete servis za pranje tepiha poput Tepih servisa Živanović. Imamo dubinsko znanje i veštine o tome kako da duboko očistimo i dezinfikujemo Vaše tepihe.

Većina proizvođača preporučuje da se njihovi tepisi profesionalno čiste kako bi se sprečilo nepotrebne mrlje i prekomerno habanje. Servis za pranje tepiha preporučuje profesionalno čišćenje svakih 12 do 18 meseci kako bi se uklonila prašina, polen, prljavština, spore plesni, pesticide i drugi zagađivači.

Pranje tepiha Beograd cena po kvadratu

Kompanije za pranje tepiha obično naplaćuju na osnovu kvadrature tepiha u kući ili po sobi. Čistači tepiha obično dodatno naplaćuju pomeranje nameštaja, tako da bi vlasnici kuća trebalo da pomeraju velike predmete kako bi smanjili troškove.

Tepisi svakodnevno stvaraju prljavštinu, prašinu, perut i alergene, tako da im je potrebno dubinsko čišćenje jednom ili dva puta godišnje,u zavisnosti od kućnih ljubimaca i koliko se upotrebljava prostorija u kojoj se tepih nalazi.

Dok čišćenje „uradi sam“ može privremeno da funkcioniše dobro, skupe mašine montirane na kamione koje koriste profesionalne kompanije za čišćenje tepiha mogu da urade bolji i dugotrajniji posao zbog snage pranja za koju je sposobna.

063 108 64 34