Zašto je dobro redovno prati automobil u perionici?

Automobili se ne peru samo da bi spolja izgledali čistije! To je samo jedan od efekata pranja, a najvažnije je uklanjanje prljavštine, i to ne radi estetike, već zbog toga što nečistoće loše utiču na brojne delove vozila. Tokom leta reč je uglavnom o prašini i eventualno blatu, dok su zimi vozila prekrivena ulepljenom prašinom, dok se na nepristupačnim i delovima koje ne vidimo krije prava riznica uništitelja vozila!

Najgori efekat od svih „zimskih prljavština“ ima industrijska so koja se posipa po ulicama. Ona je takvog sastava da, ukoliko se duže zadrži na karoserijskim delovima i na podvozju, vrlo lako može izazvati koroziju- a kad nastupi korozija to može izazvati brojne druge ozbiljne probleme, ne samo estetske.

Jedan od najboljih načina da sprečimo da nas rđa napadne jeste da redovno peremo podvozje vozila tokom zime i na taj način ne dozvolimo da se industrijska so duže zadržava na ovom delu. Najbolje bi bilo da ovo pranje obavite u perionici jer se tamo najlakše može pristupiti podu vozila i obaviti njegovo detaljno pranje.

Pranje automobila u perionici

Pranje automobila u perionici Živanović
063 108 64 34