Zašto je bitno detaljno pranje dečijih kolica?

Zašto je bitno detaljno pranje dečijih kolica?

Vaša kolica za bebu mogu pružiti udobnost vašem detetu, ali mogu biti i uzrok nelagodnosti i bolesti. Zbog toga morate stalno da vodite računa o higijeni kolica. Uverite se da su čista pre upotrebe i pronađite najbezbednije mesto u kući gde možete da ih držite.

Kolica možete maksimalno iskoristiti kada znate da su čista. Čista kolica će zaštititi vašu bebu od rizika od bolesti, osipa na koži i infekcija.

Generalno, trebalo bi da čistite dečija kolica svakog meseca ako svoje dete izvodite u šetnju prilično često. Ako nemate vremena za čišćenje, mi tu smo za Vas - Tepih Servis Živanović Beograd.

Detaljno pranje dečijih kolica na visokoj temperaturi, uključujući krevetić, sedište za malu decu, deo za noge, torbu za nošenje. Sve očišćene suvom parom i deterdžentom prilagođenim bebama. Ponovo sastavljena dečija kolica, ispolirana, pokretni delovi podmazani spremna su za nove dečije avanture.

Ponovo ćemo učiniti da Vaša kolica izgledaju gotovo novo! Pripremite kolica za drugo dete ili ih preprodajte. Tu smo da Vam pomognemo.

Možete pozvati na brojeve telefona 011 742 32 45 | 011 630 51 61 |
063 108 64 34 i zakazati uslugu pranja dečijih kolica već danas!

Zašto je bitno detaljno pranje dečijih kolica?
063 108 64 34