Profesionalno pranje tepiha u našem tepih servisu

Kao servis koji se već dugi niz godina bavi profesionalnim pranjem tepiha, ukazaćemo Vam koje su prednosti pranja tepiha u našem tepih servisu.

Mi u tepih servis "Živanović" se bavimo uslugom profesionalnog dubinskog pranja tepiha, staza i etisona i u mogućnosti smo da Vam ponudimo najkvalitetniju uslugu dubinskog pranja. Ono to nas odvaja od konkurencije je svakako najefikasnija usluga i zagarantovano dobri rezultati.

Kombinacija najsavremenije tehnologije u procesu pranja i korišćenje najkvalitetnijih sredstava za dubinsko pranje su razlozi zašto smo u mogućnosti da efikasno uklonimo mrlje, alergene i neprijatne mirise. Osim toga, naše metode pranja tepiha potpuno su bezbedne za Vas, Vaše ukućane i kućne ljubimce i nikada nećete imati potrebe da brinete o štetnom okruženju nakon pranja tepiha u našem servisu.

 Profesionalno pranje tepiha u našem tepih servisu

Koristeći najsavremeniju tehnologiju u procesu pranja tepiha, u prilici smo da uklonimo svu prljavštinu, mrlje i druge vrste nečistoća kako bi Vaši tepisi izgledali kao novi.

Zadovoljstvo naših mušterija je od najveće važnosti za nas! Garantujemo Vam najbolju uslugu dubinskog pranja tepiha, a za sve informacije pozovite 011 742 32 45 i zakažite uslugu profesionalnog pranja tepiha u našem servisu, već danas!


Profesionalno pranje tepiha

063 108 64 34