PPranje tepiha kako bi Vaš dom bio čist

Tepisi su predivna prednost svakog doma - mekani pod nogama, topli, šareni i lepi za gledanje. Ako ste uložili novac u kvalitetne tepihe koji mogu izdržati test vremena, pobrinite se da izgledaju najbolje i da budu negovani, tako da traju što je moguće duže. Standardni tepih trebao bi da traje 3-5 godina pre nego što se pohaba, ali vuneni tepisi mogu trajati duže ako se o njima brine na adekvatan način.

Postoje različite vrste tepiha i tepiha. Tradicionalno, tepisi su se izrađivali od vune (tkani tepisi), ali danas se mnogi izrađuju od najlona, polipropilena, poliestera ili drugih sintetičkih materijala. Oni imaju prednosti što se lako brinu, pristupačniji su i imaju specifična svojstva za različite delove enterijera.

Šta je sa uklanjanjem mrlja za čišćenje tepiha i tepiha? Ovde dolaze profesionalni čistači koji nude specijalne usluge kao što je čišćenje parom.

Čišćenje parom je intenzivan, ali nežan tretman čišćenja tepiha koji čisti i dezinfikuje tepih ili krpare za pod. Funkcioniše ubrizgavanjem tople vode visokog pritiska, pomešane sa specijalnim deterdžentom. Čišćenje parom uklanja mikroorganizme i duboku prljavštinu koja može ostati u gomili tepiha, a stručnjaci kao što je Tepih Servis Živanović koristiće metodu čišćenja tepiha u par koraka. Profesionalno sredstvo za čišćenje tepiha koristiće mašinu za usisavanje tople vode sa vodom pod pritiskom i rastvor za čišćenje za savršeno dubinsko čišćenje. Stručnjak će prilagoditi formule deterdženta i metode čišćenje tako da odgovaraju dotičnom tepihu.

Pranje tepiha kako bi Vaš dom bio čist

Proces čišćenja parnog tepiha takođe pomaže u smanjenju alergena poput gljivica, buđi, plesni i grinja - a sve to pomaže ljudima koji se bore sa alergijama i astmom. Korišćenjem usluga profesionalaca, tepih se takođe suši što je brže moguće, zahvaljujući kvalitetu opreme koja se koristi.

Tepih Servis Živanović takođe koristi ekološka sredstva za čišćenje tepiha, koja su jaka i efikasna-sposobna da uklone i najtvrdokornije mrlje-ali bez nanošenja zdravstvenih problema. Neka jeftinija i neekološka sredstva za čišćenje koje koriste druge kompanije za čišćenje parnih tepiha nude efikasne rezultate, ali mogu sadržati teške metale i druge hemikalije koje nisu korisne za zdravlje. Odabirom samo najkvalitetnijih ekoloških sredstava za čišćenje tepiha, uvereni smo da su tepisi naših kupaca bezbedni za upotrebu za njihove porodice i kućne ljubimce.

Redovna usluga pranja tepiha pomoći će Vam da produžite vek trajanja Vašeg tepiha, što je važno ako ste uložili u kvalitetan proizvod koji je dizajniran da ostane lep u Vašem domu ili poslu nekoliko godina. Preporučujemo da se profesionalno dubinsko pranje tepiha obavlja najmanje dva puta godišnje. Neki klijenti u Tepih Servisu Živanović preferiraju da se tepih čiste redovnije i da se istovremeno bave drugim komplementarnim uslugama, poput čišćenja tapacirunga.


Profesionalno pranje tepiha

063 108 64 34