Osvežite svoj nameštaj dubinskim pranjem

Da li se ponekad plašite prisustva uzročnika infekcija, alergena i neprijatnih mirisa na površinama nameštaja? Uz tepih servis Živanović, ne morate više brinuti! Naša usluga dubinskog pranja nameštaja će efikasno ukloniti sve nečistoće, alergene i mirise, pružajući vam čist, bezbedan i svež prostor.

Jedna od ključnih prednosti dubinskog pranja nameštaja je eliminacija potencijalnih alergena i uzročnika infekcija. Naši stručnjaci pažljivo obrađuju svaki komad nameštaja, uklanjajući sve nečistoće koje se zadržavaju u tkaninama. Ovim procesom, ne samo da se uklanjaju vidljive mrlje i nečistoće, već se i dubinski čiste vlakna, oslobađajući ih od skrivenih alergena.

Naša metoda dubinskog pranja nameštaja ne maskira neprijatne mirise, već ih eliminiše u potpunosti. Na površini svakog komada nameštaja stvara se zaštitni film koji smanjuje zadržavanje čestica prašine, čime se osigurava da Vaš nameštaj ostane čist i svež duže vreme. Osim toga, ovaj zaštitni film produžava vek trajanja materijala.

Meblirani nameštaj peremo na licu mesta, direktno u Vašem domu. Ukoliko je to nemoguće, možete nam poveriti Vaš nameštaj i kod nas. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da Vaš nameštaj bude pažljivo prenet i tretiran. Nakon dubinskog pranja i usisavanja, u nameštaju ostaje minimalna količina tečnosti, što znači da će Vaš nameštaj biti suv istog ili najkasnije sledećeg dana.

Ukoliko želite da osvežite svoj dom, uklonite alergene i neprijatne mirise, tepih servis Živanović je pravi izbor za Vas. Poverite nam svoj nameštaj i dozvolite nam da svojom stručnošću i posvećenošću unesemo novu svežinu u Vaš dom.

Čistoća je pola zdravlja.

Dubinsko pranje

063 108 64 34