Kako da znate da Vam je potrebno profesionalno pranje tepiha?

Tepisi su bitan deo naših domova, odgovorni su za ambijent i toplinu doma. Oni zahtevaju održavanje kako bi uvek imali istu funkciju i svežinu. Da bi Vaš tepih izgledao uredno i bio u najboljem stanju, potrebno je redovno i profesionalno dubinsko pranje.

Ukazaćemo Vam na znakove koji jasno govore da Vam je potrebno profesionalno pranje tepiha.

Neprijatni mirisi iz tepiha
Miris je nešto što se prvo oseti kada uđete u dom. Prljav tepih može stvarati neprijatan i neugodan miris i širiti ga po celom domu. Ako je tepih vlažan, osim što može proizvoditi loš miris, može da proizvede gljivice koje loše utiču na zdravstveno stanje ukućana.

Čim primetite neprijatne mirise iz tepiha, vreme je za profesionalno pranje.

Alergeni
Tepisi su savršeni za uzgajanje bakterija, grinja i alergena. Oni se vremenom lepe za tepih, kruže po domu i pokreću razne alergije. Alergeni mogu biti opasni i ne mogu se eliminasti samo usisivačem. Dubinsko pranje tepiha može iskoreniti alergene i potpuno ih eliminisati iz tepiha.

Kako da znate da Vam je potrebno profesionalno pranje tepiha?

Kućni ljubimci
Ukoliko Vaši kućni ljubimci provode mnogo vremena u zatvorenom prostoru neophodno je redovno pranje tepiha, jer oni mogu urinirati po tepihu što će rezultirati vlažnim tepihom punim bakterija.

Tepih izleda istrošeno i zapušteno
Ako Vaš tepih izgleda staro i istrošeno ili ima razne mrlje po sebi, neophodno mu je dubinsko pranje kako bi vratili svežinu i toplinu, ne samo tepihu, već celom domu.

Tepih servis Živanović vrši usluge dubinskog pranja tepiha najkvalitetnijim uređajima. Redovnim dubinskim pranjem tepih će zadržati svežinu, prirodnu boju i sjaj kao prvog dana.

Dubinsko pranje tepiha

063 108 64 34