Dubinsko pranje nameštaja dugoročna zaštita za Vaše zdravlje

Bez obzira koliko često koristite krevete, stolice, stolove i ormare, oni tokom vremena propadaju i troše se. Taj proces je normalan, a činjenica je da ga neadekvatna nega u velikoj meri ubrzava. Da bi nameštaj u nekom enterijeru bio dugovečan moramo ga negovati na pravi način i posvetiti mu pažnju da bi se novac uložen u neki komad isplatio.

Upravo zbog toga je jako bitno redovno čišćenje i takođe povremeno dubinsko, detaljno pranje nameštaja.Posebno je važno voditi računa ukoliko imate malu decu ili kućne ljubimce. Boravak u nečistom okruženju, a tu se misli i na zaprljan nameštaj, podstiče javljanje negativnih efekata na organizam zbog hroničnog stresa. To šteti podjednako i zdravim ljudima i hroničnim bolesnicima, dovodeći do komplikacija.

Dubinsko pranje nameštaja eliminiše sve potencijalne alergene i uzročnike infekcija. Neprijatni mirisi se ne maskiraju, već uklanjaju u potpunosti a na površini svakog komada nameštaja stvara se zaštitni flim koji smanjuje zadržavanje čestica prašine i produžava vek trajanja materijala. Uklanjanjem nečistoća poboljšava se i kvalitet vazduha u prostorijama gde se nalazi tretirani nameštaj.

Dubinsko pranje nameštaja

Nekada je lakše ići linijom manjeg otpora i otići u kupovinu novog nameštaja. Ipak dugoročno gledano ne možete to učiniti svaki put kada osetite da je vreme za promenu ili da uprkos redovnom čišćenju Vaš dom ne deluje naročito sveže. Dubinsko pranje čini čuda za Vaš kućni budžet a nameštaj će Vam izgledati kao nov. Rezultat je uvek isti - prijatan prostor, besprekoran enterijer i zdravija životna sredina.


Dubinsko pranje nameštaja

063 108 64 34