Dubinsko hemijsko pranje autosedišta

Redovno dubinsko pranje automobilskih sedišta veoma je važno jer se usled svakodnevne vožnje nakuplja velika količina prljavštine i bakterija. Posebno u slučajevima kada se u automobilu konzumira hrana ili piće vrlo često dolazi do nastanka fleka. Deca ili ljubimci takođe mogu doprineti da se enterijer kola brže isprlja.

U tepih servisu Živanović nudimo uslugu dubinskog pranja auto sedišta najkvalitetnijim hemijskim sredstvima. Ova higijenska sredstva pomoći će pri uklanjanju fleka, prljavština i neprijatnih mirisa. Takođe rešiće se neželjenih bakterija koje bi mogle doći u kontakt sa Vama ili Vašom decom, kao i drugih čestica koje bi mogle izazvati alergije.

Dubinsko pranje sedišta je važno, jer čini vaš auto čistijim, prijatnijim za vožnju, poboljšava mu celokupan izgled kao i vek trajanja. Osoblje zaduženo za dubinsko pranje postaraće se da svaki deo bude očišćen uključujući i ona manje pristupačna mesta.

Potrudite se da vam dubinsko pranje sedišta kao i celokupnog automobila postane rutina koju ćete redovno praktikovati, jer će tako efekat biti bolji a enterijer auta će ostati očuvaniji.

Čistoća je pola zdravlja.

Dubinsko pranje

063 108 64 34