Čistoća je pola zdravlja!

U današnje vreme sve bebe imaju svoju prostirku i ogradicu za igranje, iako bi tu trebalo da provode većinu svog vremena, igrajući se sa igračkama, roditelji znaju da je to pusta želja i da je zapravo sve drugačije.

Većina beba od trenutka kada počnu da puze ne žele dugo da se zadržavaju na jednom mestu, naročito onom na kojem vi kao roditelji želite da se zadrže. Zato svaka prohodna površina u vašem stanu postaje mesto za igru, puženje, trčanje, pa čak i spavanje.

Njihovi mali tepisi će im ubrzo dosaditi, a onaj u dnevnoj sobi, po kojem se redovno mrve grickalice uz film, ili onaj u hodniku koji je prva stanica prljave obuće, ili čak onaj u kupatilu koji je najviše vremena pun vode, baš oni će bebama biti glavna atrakcija! Zato je bitno da našim mališanima pružimo čistu podlogu za igru!

Roditelji najbolje znaju, iako o tome retko pričaju, da bebe vole da se mažu hranom pa i da je bace na pod i odatle pojedu. Bebe dok puze po podu desi se i da ližu pod, grizu tepih, ili sve što nađu na tepihu stavljaju u usta.

Zato je najbitnije da se ti tepisi redovno propisno saniraju i čiste, jer iako ne možemo uvek sprečiti naše mališane da ih jedu, možemo bar da budemo sigurni da neće uneti bakterije, ili prljavštinu u sebe.

Čistoća je pola zdravlja.

Dubinsko pranje

063 108 64 34