Zašto je važno prati tepihe i tokom zimske sezone?

Za najčistije tepihe i zdravu životnu sredinu, obratite se nama u tepih servisu Živanović. Mi nudimo usluge dubinskog pranja tepiha i veoma vodimo računa o kvalitetu pranja tepiha.


Zašto je važno prati tepihe i tokom zimske sezone?:

  • Vodite računa o higijeni Vašeg doma. Obzirom da svaki tepih sakupi veliki broj prašine i grinja u određenom periodu, potrebno je profesionalno pranje koje obezbeđuje higijenski uredan prostor.
  • Čistina i prijatan miris
  • Skidanje fleka i mrlja
  • Očuvanje tepiha i resa na tepisima
zasto-je-vazno-prati-tepihe-i-tokom-zimske-sezone

Održavanje Vaših tepiha čistim sa redovnim dubinskim pranjem tepiha, produžava se životni vek svakog vlakna, ostavljajući osećaj besprekorne svežine i čistoće. Naše tehnike pranja tepiha su najbolje u gradu!
Uvek se postaramo da uklonimo svu prljavštinu, bakterije, mrlje i fleke sa Vaših tepiha, ostavljajući Vaš dom zdravim mestom za Vas i Vašu porodicu.


Koristimo koncentrovana, neutralna sredstva za pranje tepiha, koja efikasno uklanjaju sve nečistoće. Kada završimo sa pranjem i sušenjem tepiha, možete biti sigurni da će Vaš tepih biti potpuno bez bakterija, prašine i drugih zagađivača i potpuno čist. Mi imamo veštine, stručnosti i znanja kako bismo obavili najbolje svoj posao. Pozovite nas već danas za usluge pranja tepiha, kako biste obezbedili potpuno zdravu sredinu i imali najčistije tepihe.